Tradicija, zadovoljstvo in spoštovanje dogovorov so naše kvalitete.

Podjetje Vrbnjak je s skoraj 30 letno tradicijo znano po zanesljivi in kvalitetno izvedeni pogrebnih dejavnosti, katero smo dopolnili s svečarstvom in urejanjem okolja tako za privatna gospodinjstva, kakor tudi za podjetja in organizacije.

Nekaj besed o nastanku in razvoju našega podjetja …

Leta 1989 se je Ivan Vrbnjak, ki je bil tedaj zaposlen kot šofer pogrebnega vozila na Komunalnem podjetju v G. Radgoni odločil za samostojno pot in 3.1.1990 ustanovil Pogrebništvo Ivan Vrbnjak s.p. Lomanoše 12a, Gornja Radgona.

Prvo pogodbo je podpisal s Krajevno skupnostjo Gornja Radgona in skupaj z družinskimi člani začel s pogrebno in pokopališko dejavnostjo ter urejajem pokopališč.

Svojo dejavnost je kmalu začel širiti in podpisal pogodbo za pogrebne in pokopališke storitve v Negovi, Apačah, Radencih, Kapeli ter Sv. Juriju ob Ščavnici.

Leta 1999 je podjetje razširilo svoje delovanje na področje urejanja okolja in prevzelo javno snago ter zimsko službo v mestu Gornja Radgona, kakor tudi urejanje okolice nekaterih podjetij v Gornji Radgoni in okolici.

1.1.2007 se je Ivan Vrbnjak upokojil in je dejavnost prevzela hči Lidija Vrbnjak.

V letu 2012 je dejavnost preoblikovala v Lidija Vrbnjak d.o.o. Trate 23, Gornja Radgona, pisarna pa se nahaja na Prežihovi ulici v Gornji Radgoni.

Dejavnosti, s katerimi se ukvarjamo v podjetju so: