Tradicija, zadovoljstvo in spoštovanje dogovorov so naše kvalitete.

NOVO: SOŽALNICA

Kaj je SOŽALNICA?

Skrinjica postavljena ob žari ali krsti:
– namenjena svojcem, prijateljem in znancem, da vanjo odložijo pisemsko kuverto z besedami sožalja, lahko pa vanjo priložijo tudi denar, namenjen družini
– družina prejme ključe in te kuverte sama vzame iz sožalnice.

Ker pa je vse več pogrebov v ožjem družinskem krogu, vam ponujamo možnost, da prispevke družini nakažete na naš TRR SI56 0312 2100 0289 891 do dneva pogreba s pripisom za pokojnega (IME in PRIIMEK), nam pa pošljete potrdilo o plačilu na elektronski naslov info@vrbnjak.si. Potrdilo predamo naročniku pogreba, temu pa se znesek prejetih nakazil odšteje od celotnega zneska stroškov pogreba.

Za vas uredimo vse od prevoza do organizacije in izvedbe pogrebne slovesnosti.

Prevoz pokojnih
(v Sloveniji in tujini)
Prodaja pogrebne
opreme
Ureditev dokumentacije
Celotna organizacija in izvedba pogreba

Svojo dejavnost opravljamo na naslednjih pokopališčih:

Naše podjetje vam lahko na vašo željo uredi vse potrebno za slovo od pokojne osebe na vseh ostalih pokopališčih. Pokličite nas!

Vas zanimajo cene pogrebnih storitev?

Pri nas cen ne skrivamo in so vam dostopne na naših straneh. Pomagali vam bomo izbrati najboljšo storitev in opremo, ki bo ustrezala vašim željam, pri čemer se vam bomo posvetili in vam svetovali.

Imate vprašanje? Pišite nam!

Kontaktirate nas lahko tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo na: info@vrbnjak.si ali pa nam svoja vprašanja in želje zaupate preko kontaktnega obrazca.

02/564-87-60
(24-urna dežurna služba)

041-799-808

Sedež podjetja: Trate 23, 9250 Gornja Radgona